Antena 3 CNN High Tech Windows Vista a fost lansat în mod oficial

Windows Vista a fost lansat în mod oficial

Windows Vista a fost lansat în mod oficial
30 Ian 2007   •   09:40

Patronul şi co-fondatorul grupului Microsoft, Bill Gates, a lansat luni, 29 ianuarie 2007, la New York, ultima versiune a sistemului de operare Windows. Vista este acum disponibil pentru clienţii din întrega lume şi este ?cheia noii ere digitale?, a spus Bill Gates.

Pentru a promova Vista, Microsoft a lansat ?cea mai mare campanie de marketing?, a afirmat directorul de comunicare, JB William, care intenţionează să obţină 6,6 miliarde de oportunităţi de publicitate în 20 de ţări. Se pare că Microsoft intenţionează să cheltuiască 500 de milioane de dolari pentru această campanie de promovare. Suma ar reprezenta jumătate din cheltuielile publicitare pe 2005 ale grupului Ford pe piaţa americană.

Bill Gates va veni la Bucureşti pe 1 februarie, pentru câteva ore, pentru a inaugura Microsoft Support Center, care va oferi servicii clienţilor din Europa, în special celor din Franţa şi Germania.

De 12 ani, Bill Gates este cel mai bogat om al planetei. Anul trecut, revista ?Forbes? i-a estimat averea la 50 de miliarde de dolari. Gates a descoperit calculatoarele la vârsta de 13 ani, iar la puţin timp, el a realizat primul program, un joc tic-tac-toe, împreună cu prietenul său, Paul Allen, cu care a şi fondat compania Traf-O-Data, când avea doar 17 ani. În 1975, cei doi au înfiinţat compania Microsoft, care, în primul an de existenţă, a obţinut un venit de 16.000 de dolari.

Antena 3

×
Citește mai multe din High Tech
» Vezi toate știrile din High Tech
Cele mai noi știri
Parteneri
x close