Antena 3 CNN High Tech Vladimir Putin, personaj de joc online: Conduce maşini Lada şi îi aruncă pe terorişti în latrină

Vladimir Putin, personaj de joc online: Conduce maşini Lada şi îi aruncă pe terorişti în latrină

Vladimir Putin, personaj de joc online: Conduce maşini Lada şi îi aruncă pe terorişti în latrină
05 Aug 2011   •   08:53

Primul-minisru rus, Vladimir Putin, a devenit personajul unui joc pe platformă online. Jocul se numeşte „Fii ca Putin” şi le permite utilizatorilor să conducă o maşină Lada Kalina, să stingă incendii de pădure şi "să-i arunce pe terorişti în latrină", informează RIA Novosti. Obiectivul jocului online este creşterea Produsului Intern Brut.

Potrivit unor analişti politici, jocul se înscrie în apropiata campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale. Alţii consideră însă că imaginea lui Vladimir Putin a devenit de mult timp parte a culturii populare.

"Nu sunt chiar sigur că astfel de lucruri sunt iniţiate în vreun fel de Putin sau de anturajul său. Imaginea sa a devenit probabil cu totul altceva decât Putin însuşi", a declarat analistul Aleksei Makarkin.

Aleksei Kabakov, directorul companiei producătoare, Agency One, a declarat că jocul face parte dintr-o campanie de promovare a firmei.

Surse guvernamentale susţin că Executivul nu a fost anunţat despre intenţia producătorului de a folosi imaginea lui Putin într-un joc online.

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin teroristi internet
Citește mai multe din High Tech
» Vezi toate știrile din High Tech
Cele mai noi știri
Parteneri
x close