Antena 3 CNN High Tech Kim Jong Un, Zelenski și Putin, la colindat de Halloween. Un videoclip AI cu liderii lumii a ajuns viral pe internet

Kim Jong Un, Zelenski și Putin, la colindat de Halloween. Un videoclip AI cu liderii lumii a ajuns viral pe internet

colaj kim jong un volodimir zelenski vladimir putin la colindat
Filmuleţul îi arată pe cei mai importanţi lideri ai lumii în timp ce cântă, dansează sau merg la colindat de Halloween. FOTO: Facebook/ RART DIGITAL
de B.C.    |    23 Oct 2024   •   11:17

Un videoclip generat de inteligenţa artificială a ajuns viral pe reţelele sociale. Filmuleţul îi arată pe cei mai importanţi lideri ai lumii în timp ce cântă, dansează sau merg la colindat de Halloween.

Personaje precum Joe Biden, Barack Obama sau Kim Jong Un au stârnit amuzamentul internauţilor. În videoclip ei apar în diferite ipostaze: merg la colindat, cântă sau dansează.

Nu este pentru prima dată când astfel de videoclipuri au făcut furori pe internet. Spre exemplu, Vladimir Putin a apărut de ziua sa de naștere într-un deepfake difuzat la televiziunea din Crimeea. În imagini, liderul rus le spune localnicilor că trupele sale nu mai rezistă în fața soldaților ucraineni și le recomandă să se reintegreze în Ucraina. 

 

×
Parteneri
x close