Antena 3 CNN High Tech iPad 2 va ajunge pe piaţa din UE la sfârşitul lunii martie

iPad 2 va ajunge pe piaţa din UE la sfârşitul lunii martie

iPad 2 va ajunge pe piaţa din UE la sfârşitul lunii martie
Foto: billboard.com
03 Mar 2011   •   13:08

Deşi are probleme de sănătate, Steve Jobs a lăsat totul deoparte şi a prezentat noul produs Apple, mult aşteptata tabletă iPad 2.

iPad 2 este mai subţire, mai uşor şi mai rapid decât predecesorul său. Gadgetul este dotat cu noul procesor A5, despre care Steve Jobs susţine că are o capacitate de procesare dublă faţă de cel prezen pe primul iPad.

Viteza şi capacitatea de procesare nu înseamnă reducerea autonomiei bateriei. Pentru iPad 2, bateria va dura aproximativ 10 ore şi până la o lună în stand by.

Deşi nu este prima alegere pentru a filma ceva sau a face fotografii, iPad 2 este dotat cu două camere video, câte una pe fiecare parte.

 


Pe lângă noile dotări hardware, cei de la Apple au demonstrat şi o serie de aplicaţii care pun în valoare iPad 2, printre acestea numărându-se iMovie, un software de editare video, care demonstrează capacitatea de procesare a noului gadget.

 


Noua tabletă este disponibilă în două variante de culori, pe alb sau negru şi va fi lansată pe piaţa americană pe 11 martie. În Uniunea Europeană, iPad 2 va ajunge după 25 martie.

×
Subiecte în articol: steve jobs Apple lansare
Citește mai multe din High Tech
» Vezi toate știrile din High Tech
Cele mai noi știri
Parteneri
x close