Antena 3 CNN High Tech Instagram introduce opțiunea de programare a postărilor

Instagram introduce opțiunea de programare a postărilor

Fanii Instagram au parte de o mult aşteptată opţiune pentru postări.

Collage Maker-08-Nov-2022-11.19-AM
social media mobil Sursa foto: Profimedia
de Alexandra Dima    |    08 Noi 2022   •   11:20

După ultimele testări, Instagram a decis să lanseze funcţia de programare a postărilor. Deocamdată ea va fi disponibilă doar pentru anumite branduri şi creatori de conţinut.

Noua facilitate din cadrul aplicaţiei presupune că vor putea fi programate fotografii şi Reel-uri pe o perioadă de până la 75 de zile, anunţă socialmediatoday.com

Cum pot fi programate postările pe Instagram

Opţiunea de programare a postărilor va putea fi găsită în cadrul procesului de publicare, la „Advanced Settings”. Accesând această opțiune va putea fi aleasă ora şi data dorită, după care se revine la fluxul normal de publicare.

În prezent, procesul de programare nu este cel mai simplu, însă, scuteşte utilizatorii de apelarea la soluţii terţe sau la aplicaţia Creator Studio dezvoltată separat de Meta.

Spre deosebire de Facebook, care oferă de mulţi ani această facilitate pentru pagini, Instagram o lansează cu mare întârziere şi o oferă, cel puţin deocamdată, doar anumitor conturi.

Nu se ştie când şi dacă opţiunea programării postărilor pe Instagram va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii platformei. 

×
Subiecte în articol: Instagram
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close