Antena 3 CNN High Tech Disney lansează jocul ?Piraţii din Caraibe online?

Disney lansează jocul ?Piraţii din Caraibe online?

Disney lansează jocul ?Piraţii din Caraibe online?
05 Feb 2007   •   11:24

Divizia dedicată jocurilor pe calculator din cadrul companiei Disney va oferi fanilor căpitanului Jack Sparrow şansa de a trăi propriile aventuri în universul caraibian plin de mistere, comori, blesteme şi bineînţeles piraţi în jocul ?Pirates of the Caribbean Online? care aşa cum reiese din nume va fi un Massive Multiplayer Online şi mai mult decât atât, va fi gratuit.

Acest nou MMO urmează să fie lansat la 25 mai, odată cu lansarea în cinematografe a filmului ?Pirates of the Caribbean: At World's End?, ultima parte a aventurilor căpitanului Jack Sparrow. Varianta full a acestui joc va putea fi descărcată gratuit de pe site-ul www.PiratesOnline.com.

Toţi actorii care au apărut în filmele seriei, inclusiv cei din rolurile principale - Johnny Dep, Orlando Bloom şi Keira Knightley - au oferit companiei Disney dreptul de a realiza în joc personaje care să le semene.

Acţiunea noului joc se petrece într-un univers alternativ, fiind introdus un nou adversar nemilos al lui Jack Sparrow în persoana căpitanului de piraţi Jolly Roger. Jucătorii trebuie să-l ajute pe Sparrow să-şi formeze un nou echipaj, să redobândească vasul Black Pearl şi să-l învingă pe Jolly Roger.

Povestea acestui joc anunţă un gameplay de mai multe sute de ore, iar Disney Online a anunţat deja că va lansa diferite module de expansiune a jocului o dată la două sau trei luni, care de asemenea vor fi gratuite.

Totuşi, deşi descărcarea de pe internet va fi gratuită, fanii poveştilor cu lupi de mare care vor dori să nu plătească nici un ban vor avea acces doar la aproximativ o treime din zonele de pe harta jocului, pentru varianta completă ei urmând să plătească o taxă lunară de 9,95 dolari.

Rompres

×
Citește mai multe din High Tech
» Vezi toate știrile din High Tech
Cele mai noi știri
Parteneri
x close