Antena 3 CNN High Tech Dacă nu eşti pe Internet, nu exişti!

Dacă nu eşti pe Internet, nu exişti!

Dacă nu eşti pe Internet, nu exişti!
05 Feb 2007   •   09:19

Dacă nu ai site e ca şi cum nu ai exista. Aşa gândesc marile companii, din toată lumea. Iar acest lucru a început să fie valabil şi la noi. Mai ales că acum, în România, într-o singură oră, sunt accesate trei milioane şi jumătate de site-uri. De două ori mai multe, decât anul trecut. Popularitatea firmelor care apar pe Internet a devenit mult mai mare decât a companiilor care îşi desfăşoară activitatea în lumea reală. Aşa arată un sondaj anual realizat de revista online brandchannel.com. Specialiştii noştri spun că şi firmele din România sunt în aceeaşi situaţie. Internetul nu mai e o opţiune la care apelăm pentru a ne îmbunătăţi activitatea. Deja a devenit un mediu care devine reprezentativ şi care înglobează toate activităţile dintr-o societate.

Nu mai contează domeniul în care îşi desfăşoară activitatea firma. De la companii de îmbrăcăminte, până la servicii de transport, toate sunt prezente pe Internet. Unii au mers chiar mai departe şi şi-au scos produsele la vânzare on-line. Au economisit timp şi au câştigat bani.

Într-o singură secundă, în România, sunt vizitate peste 1.000 de site-uri. Iar recordul a fost atins la sfârşitul lunii trecute când au fost lansate 55 de pagini de Internet într-o zi. La nivel mondial, cel mai mult timp îl petrec pe Internet americanii, în medie, 14 ore online pe săptămână.

Observator

×
Citește mai multe din High Tech
» Vezi toate știrile din High Tech
Cele mai noi știri
Parteneri
x close