Antena 3 CNN High Tech Cum ne ajută tehnologia să scădem facturile la energie electrică

Cum ne ajută tehnologia să scădem facturile la energie electrică

În perioada pe care o traversăm am devenit din ce în ce mai atenți la consumul de energie electrică. Tehnologia ne poate ajuta să fim mai eficienți energetic și să scădem astfel facturile.

BeFunky-collage (42)
de Andreea Ştefan    |    09 Oct 2022   •   20:11

Victor Armășelu, vicepreședinte Samsung România, a vorbit în emisiunea 24 IT de la Antena 3 CNN despre cum putem folosi tehnologia în avantajul nostru, pentru a reduce costul facturilor la energie electrică.

”Știm cu toții că se fac eforturi la nivel european pentru a reglementa și subvenționa parțial costurile cu energia. Dar totuși, perioada pe care o parcurgem este una cu multe provocări.

Tocmai de aceea, Samsung a creat posibilitatea să facem economii în la consumul de energie electrică, dar în același timp să ne păstrăm confortul cu care ne-am obișnuit.

Doar ca să vă dau câteva exemple chiar acum, accesând site-ul companiei noastre, avem posibilitatea să comparăm consumurile energetice pentru toată perioada de utilizare a produsului Samsung, pe care eventual intenționăm să-l achiziționăm folosind o aplicație interactivă”, a declarat Victor Armășelu, vicepreședinte Samsung România.

×
Subiecte în articol: tehnologie facturi energie electrică
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close