Antena 3 CNN High Tech Bucureştiul are cont pe Facebook. ?Micul Paris? are 10.000 de adepţi în lumea virtuală (VIDEO)

Bucureştiul are cont pe Facebook. ?Micul Paris? are 10.000 de adepţi în lumea virtuală (VIDEO)

Bucureştiul are cont pe Facebook. ?Micul Paris? are 10.000 de adepţi în lumea virtuală (VIDEO)
27 Iun 2010   •   17:47



Oraşele europene s-au aliniat trendului mondial şi au cont pe Facebook. Cu toate gropile şi cerşetorii lui, chiar şi Bucureştiul are adepţi în lumea virtuală. Mai ales că online seamănă mai mult cu Micul Paris.

Pe Facebook, Bucureştiul şi-a făcut mulţi prieteni. Aproape 10.000, majoritatea români. Ghizi virtuali, care promovează locurile din Capitală ce merită văzute.

De la clădiri vechi până la muzee şi parcuri - toate sunt pe Facebook. Dar Bucureştiul se mândreşte mai ales cu clădirile vechi. De exemplu, muzeul Kalinderu, construit în urmă cu o sută de ani. Acum, clădirea adăposteşte Muzeul de Artă, iar ghizii virtuali nu au ezitat să se întreacă în cunoştinţe de istorie.

Metoda de promovare virtuală este importată de la alte capitale europene. Iar Bucureştiul ţine pasul cu moda lansată de Paris, Madrid, Amsterdam sau Londra. Şi încearcă să ajungă din urmă cele mai iubite oraşe.

Din păcate, departe de mediul virtual, capitala este înţesată de clădiri de pe pereţii cărora cade tencuiala. Calea Victoriei, cândva loc de promenadă pentru lumea bună e, acum, numai o stradă aglomerată, cu blocuri vechi şi nerenovate. În centrul istoric, sunt câteva străzi pe care merită să te plimbi, dar multe arată ca după bombardament. La fel şi clădirile. Numai terasele şi lumea mereu veselă animează zona. Aşa că mai e calea lungă până când Bucureştiul real va semăna cu cel virtual.



Sursa foto: VideoNews

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close