Antena 3 CNN High Tech Ai downloadat filme de pe acest site? Decizia ISTORICĂ ce te priveşte personal. Iată ce se va întâmpla cu DATELE utilizatorilor

Ai downloadat filme de pe acest site? Decizia ISTORICĂ ce te priveşte personal. Iată ce se va întâmpla cu DATELE utilizatorilor

Ai downloadat filme de pe acest site? Decizia ISTORICĂ ce te priveşte personal. Iată ce se va întâmpla cu DATELE utilizatorilor
de O.P.    |    13 Noi 2012   •   06:25

Războiul împotriva pirateriei online se înteţeşte. De o parte a baricadei se află utilizatori înrăiţi care descarcă sute de filme în fiecare zi, de cealaltă parte sunt companiile care vânează site-urile de torente şi nu numai.

BREIN, un grup olandez antipiraterie a câştigat un proces important pe care l-a intentat fostului provider de internet pentru site-ul de torente Sumo Torrent.

În instanţă, reprezentanţii BREIN au susţinut că providerul de internet se face vinovat că a acceptat activitatea ilegală pe care respectivul site o desfăşura pe internet.

Tribunalul de la Haga a dat câştig de cauză grupului olandez. Astfel, instanţa a cerut providerului de internet să închidă imediat site-ul şi să ofere datele personale ale utilizatorilor pentru a fi anchetate.

Cu toate că XS Networks, providerul de internet, a încercat să îşi mute operaţiunile în Ucraina, BREIN a contracarat toate aceste acţiuni, iar acum firma de internet se vede nevoită să îndeplinească ordinul judecătoresc, scrie CNet.






×
Citește mai multe din High Tech
» Vezi toate știrile din High Tech
Cele mai noi știri
Parteneri
x close