Antena 3 CNN High Tech 11 MILIOANE de oameni şi-au închis conturile de Facebook din acest motiv

11 MILIOANE de oameni şi-au închis conturile de Facebook din acest motiv

11 MILIOANE de oameni şi-au închis conturile de Facebook din acest motiv
de O.P.    |    19 Sep 2013   •   08:22

"Nu eşti pe Facebook, nu exişti!" Aşa se face că sute de milioane de oameni din întreaga lume "trăiesc" mai activ în mediul virtual decât o fac în viaţa reală.

Însă scandalul de spionaj în care America joacă rolul principal i-a făcut pe mulţi să îşi închidă contul de pe reţeaua de socializare. Mai exact peste nouă milioane de utilizatori din SUA şi alte două milioane de utilizatori din Marea Britanie "au murit" din punct de vedere virtual.

"Oamenii au devenit mai atenţi cu privire la viaţa lor privată în spaţiul virtual din cauza unor realităţi intens mediatizate precum informaţiile recente privind spionajul Agenţiei Naţionale de Securitate din SUA', declară editorul revistei Cyberpsychology, Behaviour and Social Networking, Brenda Wiederhold.

Cel mai des întâlnit motiv pentru care oamenii renunţă la profilul lor de pe Facebook este preocuparea pentru confidenţialitatea vieţii private pe Internet. Pe locul doi se situează nemulţumirea generală faţă de serviciile oferite de reţeaua de socializare.


×
Subiecte în articol: Facebook NSA spionaj
Cele mai noi știri
Parteneri
x close