Antena 3 CNN High Tech 10 sfaturi despre cum să-ţi protejezi contul de Facebook

10 sfaturi despre cum să-ţi protejezi contul de Facebook

facebook.jpg
12 Ian 2016   •   13:34

Dacă vrei să nu ai probleme cu contul de Facebook, să îţi spargă cineva parola sau chiar să îţi steargă pagina, e bine să îţi iei câteva măsuri de siguranţă. Ţi-am pregătit o listă cu 10 sfaturi care, cu siguranţă, te vor ajuta să ai o experienţă online plăcută şi mai ales sigură.

1. Primul şi cel mai important sfat este să îţi cunoşti prietenii „sociali” – nu accepta pe oricine în lista ta de prieteni.

2. Nu publica pe Facebook informaţii care ar putea ajuta o persoană să-ţi reseteze parola de la contul de e-mail pe care îl foloseşti pentru a te autentifica – majoritatea serviciilor de mail îţi cer răspunsul la o întrebare secretă, pentru a permite resetarea parolei. Câteva exemple – care este actorul tău preferat, ce echipa de fotbal susţii sau care este numele animalului tău de companie

3. Nu da click pe link-uri care par suspecte, chiar dacă vin din partea prietenilor tăi de pe Facebook – foarte multe conturi de Facebook sunt compromise prin simplul fapt că utilizatorii dau click pe link-uri infectate, ajungând apoi să raspandeasca, la randul lor, malware.

Citeşte continuarea pe GadgetReport.ro.

×
Subiecte în articol: Facebook sfaturi protecţie
Citește mai multe din High Tech
» Vezi toate știrile din High Tech
Cele mai noi știri
Parteneri
x close