Antena 3 CNN Formula 1 Scuderia Ferrari, departe de rivale chiar şi după upgrade-ul de la Imola

Scuderia Ferrari, departe de rivale chiar şi după upgrade-ul de la Imola

Ferrari a adus îmbunătăţirile aşteptate la maşină pentru Imola, dar piloţii Scuderiei au fost departe de primul loc. Charles Leclerc s-a clasat pe trei, dar a ridicat anumite suspiciuni legate de monoposturile rivalelor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mai 2024   •   10:58

Pilotul monegasc crede că McLaren şi Red Bull fac ceva diferit pentru a obţine putere mai multă la motor. Marele Premiu de la Imola a fost lider de audienţă la TV, iar următoarea etapă va fi la finalul acestei săptămâni tot pe canalele Antena.

Şi pe circuitul de casă de la Imola, echipa Ferrari a fost tot în spatele rivalilor de la Red Bull şi McLaren. Max a câştigat la Emilia-Romagna, în faţa lui Norris, iar Leclerc a fost doar pe trei.

Pilotul Scuderiei a ridicat însă anumite suspiciuni legate de monoposturile marilor rivali.  Ferrari şi-a îmbunătăţit maşina pentru Imola, dar acest lucru nu a ieşit în evidenţă în faţa celor de la Red Bull şi Maclaren.

"Am pierdut forţa maşinii în linii dreaptă, iar ei fac ceva ciudat cu energia, din punct de vedere al motorului", a spus monegascul după cursa de duminică.

Formula 1 s-a întors în Europa în weekend, iar cursa transmisă de Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul publicului comercial. Formula 1 nu va lua pauză în această săptămână.

Antena 3 CNN va transmite în direct calificările Marelui Premiu al Principatului Monaco, sâmbătă, de la ora 16.45, iar cursa poate fi urmărită duminică, de la ora 16.00, în direct pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
x close