Antena 3 CNN Formula 1 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1. Marele Premiu de la Monaco se vede pe canalele Antena

Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1. Marele Premiu de la Monaco se vede pe canalele Antena

Am putea avea, din nou, un Schumacher în Formula 1. Mick Schumacher, băiatul marelui Schumi, ar putea reveni la volanul unei maşini de F1, în contextul zvonurilor că Williams va renunţa la serviciile americanului Sergeant.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mai 2024   •   11:14

Următoarea etapă din Marele Circ, cea de la Monte Carlo, va fi în exclusivitate în acest weekend pe canalele Antena. McLaren va avea un monopost special la Grand Prix-ul de la Monaco, pentru a-l omagia pe Senna.

Locul americanului Sargeant nu mai e deloc sigur la Williams. Pilotul de 23 ani a obţinut până acum un singur punct şi acela în 2023. În aceste condiţii se ia în calcul înlocuirea sa până la finalul acestui sezon. Williams şi Sauber sunt singurele echipe care nu au punctat în primele şapte curse din 2024.

Dacă Williams renunţă la Sargeant, Mick Schumacher devine o opţiune. Fostul pilot Timo Glock a făcut această dezvăluire la Sky Sports. Schumacher junior a pilotat la Haas, înainte de fi înlocuit de Hulkenberg după sezonul 2022.

Următoarea cursă din "Marele Circ" va fi pe circuitul din Monte Carlo. Campionii din F1 sunt avertizaţi că urmează cea mai grea cursă pentru ei.

Pentru cursa din Monaco, McLaren a pregătit un monopost special. Va fi un omagiu pentru Ayrton Senna, decedat în urmă cu 30 de ani. Piloţii echipei britanice vor conduce monoposturi cu un design original, inspirat de casca purtată de brazilian.

Marele Premiu de la Monaco va fi în acest weekend integral pe AntenaPLAY. Calificările sunt pe 25 mai, de la ora 17:00, pe Antena 3 CNN, iar cursa începe pe 26 mai, de la ora 16:00, pe Antena 1.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
x close