Antena 3 CNN Formula 1 Formula 1: Încep calificările pentru Marele Premiu al Olandei. Putinică: „E puțin diferit”

Formula 1: Încep calificările pentru Marele Premiu al Olandei. Putinică: „E puțin diferit”

formula 1
Formula 1. Sura foto: Profimedia Images
de R.M.    |    21 Aug 2024   •   11:33

Antal Putinică a vorbit, în direct la Antena 3 CNN, despre cursa pentru Marele Premiu al Olandei, dar și despre cum s-au relaxat piloții de Formula 1 în vacanță.

După o pauză considerabilă, Formula 1 ajunge în Țările de Jos în weekendul 23 - 25 august. Aceasta este prima cursă după vacanța de vară a piloților. 

În weekendul 23 - 25 august, pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările și cursa Marelui Premiu al Olandei.

Antal Putinică: „Programul este puțin diferit față de anii trecuți”

Antal Putinică a vorbit, în direct la Antena 3 CNN, despre cursa care va avea loc în acest weekend.

„Vacanța s-a terminat, slavă Domnului, și vom reveni pe circuite pentru că simțeam nevoia de adrenalină și un nou Grand Prix. Vom merge în Olanda sau mă rog, Grand Prix-ul Țărilor de Jos. Olanda e denumirea formală, Nederland înseamnă Țările de Jos. Practic, sunt doar două provincii, două regiuni în Țările de Jos care au această denumire Olanda de Nord și Olanda de Sud. Dar rămânem la Olanda.

Acum, programul este puțin diferit față de anii trecuți, în sensul în care zilele de vineri și sâmbătă încep mai devreme cu o oră. Vom începe vineri la 13:30, ora României, vor fi două sesiuni de antrenamente, încă o sesiune de antrenamente sâmbătă, ultima la 12:30. Atenție, prognoza meteo spune că vineri și sâmbătă vom avea ploaie, dar duminică vom fi în direct pe Antena 1 pentru acest Grand Prix care deschide a doua jumătate a sezonului. Ora calificărilor de sâmbătă coincide cu ora cursei de duminică”, a spus Antal Putinică, la Antena 3 CNN.

De asemenea, Antal Putinică a vorbit și despre vacanța piloților de la Formula 1.

„Louis Hamilton a fost plecat în vacanță în Africa, pentru a doua oară.
A ajuns și de această dată în Africa, de la Paris, pentru că a făcut un scurt ocol. A fost prezent la Jocurile Olimpice pentru a fi alături de un prieten, după care s-a dus în Senegal unde s-a întâlnit cu membri ai comunității senegaleze, dar și cu refugiați din Mozambic. Atenție, vacanța de vară pentru cei care nu au iubită sau prietenă a fost mai libertină.

Hamilton a făcut ce a vrut, Lando Norris, care s-a dus și la golf, și la malul mării, dar aș scoate în evidență un lucru: câinele a fost must-ul acestor poze de vacanță. De ce spun asta? Pentru că Hamilton a luat câinele după el, a deschis seria aceasta, după care Charles Leclerc nu cred că are o poză din vacanță fără cățel.

Lando Norris a fost la golf, a jucat golf cu Zak Brown, șeful echipei sale, și-a luat o crosă pe spinare din greșeală, bineînțeles, și-a zis: Ok cu golful. Este cel mai bun jucător de golf dintre piloții de formula 1”, a mai declarat Antal Putinică.

Program cursă 23-25 august

Vineri -23 august- ora 13:30

Antrenamente 1

Vineri -23 august- ora 17:00

Antrenamente 2

Sâmbătă -24 august- ora 12:30

Antrenamente 3

Sâmbătă -24 august- ora 15:45

Calificări cursă

Duminică -25 august- ora 15:45

Cursa

Antena este casa Formula 1 în România pentru următorii trei ani. Toate cele 24 de curse pline de adrenalină pot fi urmărite pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

×
Citește mai multe din Formula 1
» Vezi toate știrile din Formula 1
Cele mai noi știri
Parteneri
x close