Antena 3 CNN Formula 1 Formula 1: Cursa pentru Marele Premiu al Belgiei are loc în acest weekend. Calificările, difuzate sâmbătă, la Antena 3 CNN

Formula 1: Cursa pentru Marele Premiu al Belgiei are loc în acest weekend. Calificările, difuzate sâmbătă, la Antena 3 CNN

New Project - 2024-07-25T131230.538
Urmează în acest weekend cursa pentru Marele Premiu al Belgiei | Sursă foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Iul 2024   •   13:13

Urmează în acest weekend cursa pentru Marele Premiu al Belgiei. Calificările vor fi difuzate sâmbătă, în direct la Antena 3 CNN. Cătălin Ghigea ne spune la ce să ne așteptăm în cursa de Formula 1.

„Avem un weekend normal, un format normal, cu trei antrenamente libere, două vineri și unul sâmbătă, la 13:30. Vom avea calificările sâmbătă, la 16:45 pe Antena 3 CNN și cursa, duminică, pe Antena 1 la 15:45”, a anunțat Cătălin Ghigea, în direct la Antena 3 CNN.

„Este ultima cursă înainte de vacanța de vară. Sunt 3 săptămâni libere pentru tot ce înseamnă Formula 1, pe un circuit absolut superb. Este cel mai lung circuit din calendar, un circuit ce se află în Munții Ardeni și este un circuit foarte rapid, un circuit unde vremea este capricioasă și am avut curse spectaculoase de-a lungul anilor pe acest circuit. Este un circuit excepțional de interesant și de frumos, cu multe locuri de depășire, cu diferențe de nivel, cu vreme capricioasă, cu viraje absolut fabuloase și memorabile”, a spus Ghigea despre circuitul pe care va avea loc cursa pentru Marele Premiu al Belgiei din acest weekend.

„Sergio Perez este în pericol de a fi eliminat de la Red Bull pentru că nu aduce rezultate deși i s-a prelungit contractul pentru 2 ani. Și la Red Bull s-a mai întâmplat, au fost schimbați piloți chiar în timpul sezonului. Are doar 18 puncte în ultimele șapte curse. A terminat pe locul opt la Budapesta. Presiune foarte mare pe Sergio Perez și nu doar din acest motiv”, a spus Ghigea.

Sergio Perez este pe primul loc la pagube. Acesta a pierdut 3,6 milioane de dolari.

În schimb, pe primul loc în clasamentul constructorilor este Red Bull, cu 389 de puncte.

„Dar ce este important este că McLaren a trecut între timp pe locul al 2-lea, a depășit Ferrari în cursa de lângă Budapesta și este foarte aproape de Red Bull”, a spus Cătălin Ghigea.

×
Citește mai multe din Formula 1
» Vezi toate știrile din Formula 1
Cele mai noi știri
x close