Antena 3 CNN Formula 1 F1: Lando Norris va pleca din pole position în Marele Premiu de la Singapore

F1: Lando Norris va pleca din pole position în Marele Premiu de la Singapore

BeFunky-collage - 2024-08-24T175648.092
Lando Norris va pleca din pole position în cursa de duminică / foto: Instagram-Formula 1
de Ioana Coman    |    21 Sep 2024   •   18:38

Britanicul Lando Norris (McLaren) va pleca din pole position duminică în Marele Premiu de la Singapore, etapa a 18-a a Campionatului Mondial de Formula 1, după ce a fost cel mai rapid în calificările desfăşurate sâmbătă pe circuitul urban Marina Bay (4,94 km), transmite presa internaţională, potrivit Agerpres.

Lando Norris a realizat cel mai bun timp, 1 min 29 sec 525/1.000, obţinând al şaselea pole position din cariera sa. El a fost urmat de olandezul Max Verstappen (Red Bull), câştigătorul ultimelor trei ediţii ale Campionatului Mondial, şi de cei doi piloţi de la Mercedes, britanicii Lewis Hamilton şi George Russell.

Al cincilea timp a fost reuşit de coechipierul lui Norris, australianul Oscar Piastri, învingător săptămâna trecută în MP al Azerbaidjanului.

Al şaselea timp a aparţinut germanului Nico Hulkenberg (Haas), pe locurile următoare fiind spaniolul Fernando Alonso (Aston Martin), japonezul Yuki Tsunoda (Racing Bulls-Red Bull) şi monegascul Charles Leclerc (Ferrari).

Spaniolul Carlos Sainz (Ferrari), care a plecat din pole position în sezonul trecut, va porni de pe poziţia a 10-a a grilei de start.

Când mai sunt şapte curse în acest sezon, Norris este pe locul doi în clasamentul piloţilor, la 59 de puncte în spatele lui Max Verstappen.

Duminică, 21 septembrie, de la 15:00 va avea loc cursa Marelui Premiu din Singapore, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Cursa va fi pregătită în studio începând cu ora 14:45.

Antena este casa Formula 1 în România pentru următorii trei ani. Toate cele 24 de curse pline de adrenalină pot fi urmărite pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

×
Citește mai multe din Formula 1
» Vezi toate știrile din Formula 1
Cele mai noi știri
Parteneri
x close