Antena 3 CNN Formula 1 F1: Cine are cele mai mari șanse să câștige Marele Premiu al Azerbaidjanului. Cătălin Ghigea: „În trecut am avut câștigători surpriză”

F1: Cine are cele mai mari șanse să câștige Marele Premiu al Azerbaidjanului. Cătălin Ghigea: „În trecut am avut câștigători surpriză”

formula 1
Formula 1 ajunge în acest weekend în Azerbaidjan. FOTO: Antena 3 CNN
de B.C.    |    12 Sep 2024   •   10:10

Formula 1 ajunge în acest weekend în Azerbaidjan. Calificările sunt transmise live sâmbătă de la ora 14:45 pe Antena 3 CNN şi Antena Play, iar Marele Premiu va avea loc duminică de la ora 13:45 pe Antena 1 şi Antena Play. Cătălin Ghigea a vorbit joi, la Antena 3 CNN, despre cine are cele mai mare șanse să câștige cursa, dar și de ce este special acest circuit.

„Red Bull e o echipă de succes în Azerbaidjan. Cele mai multe victorii îi aparțin lui Sergio Perez. Prinde foarte bine acest circuit. De fapt, ultimele trei curse au fost câștigate numai de cei de la Red Bull, Sergio Perez câștigând două dintre ele. E un circuit unde se ating viteze foarte mari. Recordul e de 366 km/h, îi aparține lui Felipe Massa, din 2016, la prima participare în Azerbaidjan. E un circut stradal, foarte rapid, foarte interesant și în trecut am avut câștigători surpriză”, a spus Cătălin Ghigea, la Antena 3 CNN.

Program Formula 1, Marele Premiu al Azerbaidjanului

Vineri, 13 septembrie, de la ora 12:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 16:00, va avea loc a doua sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 14 septembrie, de la 11:30 va avea loc a treia sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 14:45, vor avea loc calificările Marelui Premiu al Azerbaidjanului, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Duminică, 15 septembrie, de la 13:45 va avea loc cursa Marelui Premiu al Azerbaidjanului, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. 

×
Citește mai multe din Formula 1
» Vezi toate știrile din Formula 1
Cele mai noi știri
Parteneri
x close