Antena 3 CNN Formula 1 F1: Calificările pentru Marele Premiu al Italiei vor fi sâmbătă, la Antena 3 CNN

F1: Calificările pentru Marele Premiu al Italiei vor fi sâmbătă, la Antena 3 CNN

marele premiu al italiei
În acest weekend continuă Formula 1 în Italia. FOTO: Antena 3 CNN
de B.C.    |    28 Aug 2024   •   10:33

După ce Lando Norris a obţinut o victorie memorabilă în Ţările de Jos, Formula 1 ajunge în acest weekend în Italia. Calificările sunt transmise live sâmbătă de la ora 17:00 pe Antena 3 CNN şi Antena Play, urmând ca Marele Premiu să aibă loc duminică de la ora 16:00 pe Antena 1 şi Antena Play. Cătălin Ghigea a vorbit miercuri, la Antena 3 CNN, despre Marele Premiu al Olandei, câștigat de Lando Norris. Max Verstappen nu a reuşit să obţină a patra victorie consecutivă pe circuitul de la Zandvoort şi a terminat pe locul II, iar Charles Leclerc (Ferrari) pe locul III.

În acest weekend continuă Formula 1 în Italia. Avem trei sesiuni de antrenamente: sâmbătă, de la 16.45 calificările la Antena 3 CNN, și duminică, de la 15.45, Marele Premiu din Italia online pe Antena PLAY, dar și pe Antena 1. Însă până atunci să vedem ce s-a întâmplat cursa trecută, pentru că Lando Norris a câștigat această cursă, a plecat din pole position, însă nu a menținut pe tot parcursul cursei prima poziție.

„Nu, nu s-a întâmplat, dar Max Verstappen venea după ce câștigase trei curse în în Olanda din de la revenirea Formulei 1 în Olanda. El plecase până acum în inclusiv cu acesta de șase ori de pe prima poziție, de patru ori din pole position și de două ori două curse de sprint, dar niciodată n-a reușit să câștige. Acum la a şasea încercare să spunem a câștigat o cursă, însă startul nu a fost unul bun pentru el”, a declarat Cătălin Ghigea.

Program Formula 1, Marele Premiu al Italiei

Vineri, 30 august, de la ora 14:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 18:00, va avea loc a doua sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 31 august, de la 13:30 va avea loc a treia sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 17:00, vor avea loc calificările Marelui Premiu al Italiei, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Duminică, 1 septembrie, de la 16:00 va avea loc cursa Marelui Premiu al Italie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Cursa va fi pregătită în studio începând cu ora 15:45.

×
Citește mai multe din Formula 1
» Vezi toate știrile din Formula 1
Cele mai noi știri
Parteneri
x close