Antena 3 CNN Formula 1 Formula 1: Calificările pentru cursa din Anglia se văd sâmbătă, la Antena 3 CNN

Formula 1: Calificările pentru cursa din Anglia se văd sâmbătă, la Antena 3 CNN

formula 1
Formula 1: Calificările pentru cursa de sprint din Anglia se văd sâmbătă, la Antena 3 CNN / Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iul 2024   •   18:01

După o cursă plină de suspans la Spielberg, Formula 1 revine în weekendul 5 - 7 iulie la Silverstone. Antal Putinică a vorbit, în direct la Antena 3 CNN, despre cursa incredibilă care a avut loc în Austria.

Formula 1 revine în weekendul 5 - 7 iulie cu Marele Premiu al Marii Britanii.

Înainte de etapa de la Silverstone, în clasamentul piloţilor conduce Paul Aron, fiind urmat de IsackHadjar şi de Gabriel Bortoleto.

Marele Premiu de Formula 1 al Austriei, desfăşurat duminică la Spielberg, s-a încheiat cu victoria surprinzătoare a britanicului George Russell (Mercedes), care a beneficiat de un incident între compatriotul său Lando Norris (McLaren) şi olandezul Max Verstappen (Red Bull).

Antal Putinică a prezentat, în direct la Antena 3 CNN, toate detaliile despre cursa de duminică.

„Mă bucur că revenim cu picioarele pe pământ sau cu roțile pe asfalt și revenim și la formatul clasic de De Grand prix, fără cursă de sprint. În Austria, am avut o cursă senzațională, sâmbătă.

De sâmbătă, însă, Lando Norris și-a exprimat dorința de a câștiga o etapă de Grand prix aici, în Știria. A încercat să-l depășească în sprintul sâmbătă pe Verstappen, l-a depășit, a revenit Verstappen și a câștigat.

Acum vedem startul de duminică, un start extraordinar luat de Max Verstappen și dacă ne uităm foarte bine ce s-a întâmplat după start, aici este momentul pe care vreau să-l scot în evidență. A fost un prim atac cu exterior al lui George Russell asupra lui Lando Norris. În virajul cu numărul trei s-a întâmplat această poveste. Din fericire, lucrurile s-au încheiat extraordinar.

Lando Norris a rămas pe interior, i-a lăsat loc, nu s-a dus pe exterior și  George Russell a revenit pe locul trei. Acesta a fost debutul de cursă. Știam prea bine că în virajul trei se întâmplă cele mai multe evenimente și urmau să se întâmple și în această cursă, pentru că este o cursă lungă, o cursă de 71 de tururi pe un tur de circuit foarte scurt și strategia contează foarte mult”, a declarat Antal Putinică, la Antena 3 CNN.

Vineri, 5 iulie, de la ora 10:40, se vor desfășura antrenamentele de la cursa care va loc în Anglia, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 16:10 se vor desfășura calificările, exclusiv în AntenaPLAY.

Program Marele premiu al Angliei

Vineri -05 iulie- ora 14:30
Antrenamente 1

Vineri -05 iulie- ora 18:00
Antrenamente 2

Sâmbătă -06 iulie- ora 13:30
Antrenamente 3

Sâmbătă -06 iulie- ora 16:45
Calificări cursă

Duminică -07 iulie- ora 16:45
Cursă

Antena este casa Formula 1 în România. Sezonul 2024 este plin de adrenalină și poate fi urmărit pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Marine Le Pen promite că va reduce ajutorul pentru Ucraina
x close