Antena 3 CNN Formula 1 Antena 3 CNN transmite sâmbătă calificările pentru Marele Premiu al Belgiei. Max Verstappen, pe primul loc la antrenamente

Antena 3 CNN transmite sâmbătă calificările pentru Marele Premiu al Belgiei. Max Verstappen, pe primul loc la antrenamente

formula 1 circuit belgia
Circuitul de Formula 1 de la Spa, în Belgia. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    26 Iul 2024   •   20:45

Antena 3 CNN va transmite sâmbătă, 27 iulie, de la 16:45, calificările pentru Marele Premiu al Belgiei. Max Verstappen, însă, indiferent de rezultat, va avea o penalizare pentru cursa de duminică, de zece locuri pe grila de start. Aceasta vine după ce un al cincilea motor cu combustie internă, unul în plus faţă de cele patru autorizate într-un sezon, a fost instalat pe monopostul RedBull. 

Reporterul Iuliana Pepene a dat mai multe detalii, chiar din Belgia:

„Urmează o nouă etapă de Formula 1 pentru Marele Premiu al Belgiei, un circuit celebru aici, la Spa. Ne așteptăm la răsturnări de situație. Sunt foarte mulți oameni aici. Sunt așteptați 70.000 de fani ai Formulei 1.

Astăzi, la antrenamente. Max Vertstappen s-a poziționat pe primul loc. Asta înseamnă că are șanse foarte mari să și câștige Marele Premiu al Belgiei. Se anunță un spectacol desăvârșit aici.

Bineînțeles că și vremea este un element foarte important în această cursă. Mecanici, inginerii trebuie să adapteze foarte bine monoposturile la condițiile meteo.

Desigur, sunt 74 de ani de Formula 1 aici, în Belgia, la Spa, un circuit prestigios care adună foarte mulți bani în fiecare an. Urmează să vedem antrenamentele astăzi.

Mâine, sâmbătă, la Antena 3, CNN, vedem calificările și cine pleacă în poll position, iar duminică, la Antena 1, de la 15:45, aflăm și cine urcă pe podium pe primul, pe al 2-lea și pe al 3-lea loc aici, în Belgia, la Spa.”, a precizat trimisul special Antena în Belgia.

×
Citește mai multe din Formula 1
» Vezi toate știrile din Formula 1
Cele mai noi știri
x close