Antena 3 CNN Formula 1 Alexander Albon rămâne la Williams şi în următoarele sezoane | Formula 1 se vede pe canalele Antena

Alexander Albon rămâne la Williams şi în următoarele sezoane | Formula 1 se vede pe canalele Antena

Pilotul thailandez Alexander Albon şi-a prelungit pe mai mulţi ani contractul cu echipa de de Formula 1 Williams, pentru care concurează din 2022. Anunţul vine chiar înainte de Marele Premiu de Formula 1 de la Imola, care va avea loc în acest weekend, pe canalele Antena.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mai 2024   •   10:46

Alexander Albon, născut la Londra, va disputa în acest weekend la Imola al 50-lea său Mare Premiu alături de Williams. El a reuşit să termine de zece ori în Top 10, cel mai bun rezultat al său fiind două locuri şapte obţinute în 2023, în Canada şi la Monza.

Cum contractul său cu Williams urma să expire anul viitor, Albon a decis să semneze o nouă înţelegere cu echipa britanică.

"Am simţit că această călătorie abia acum începe, chiar dacă începuse deja. Reacţia mea imediată a fost de 'şi acum ce urmează? Ce avem de făcut?'. Cam aşa a fost", a declarat Alexander Albon.

Chiar dacă s-a zvonit că Red Bull sau Mercedes vor să obţină semnătura thailandezului, Albon explicat de ce a ales să rămână la Williams.

"Fără să sune siropos, a fost vorba despre oamenii şi echipă. Suntem o echipă britanică, suntem priviţi ca o echipă de familie, de ceva ani. Ai sentimentul acela de familie când vii aici. Simţi că toţi sunt implicaţi şi e o legătură adevărată între membrii acestei echipe. Toţi cei care vin aici au acest sentiment imediat, aşa cum mi s-a întâmplat şi mie", a explicat Albon.

În sezonul trecut, Albon a terminat pe locul 13 în clasamentul piloţilor, cu 27 de puncte, ceea ce a contribuit semnificativ la locul 7 ocupat de Williams în clasamentul constructorilor, cea mai bună clasare din ultimii şase ani.

Spectacolul Formula 1 continuă şi în acest weekend în universul Antena. Următoarea etapă, cea de la Imola, va fi între 17 şi 19 mai.

Sâmbătă, de la ora 16:45, vor avea loc calificările Marelui Premiu al regiunii Emilia-Romagna, pe Antena 3 CNN, iar duminică, de la 15:45 va avea loc marea cursă de la Imola, în direct pe Antena 1.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
x close