Antena 3 CNN Externe Zimbabwe: Boeing-ul 767 cu probleme la aterizare efectua, de fapt, un exerciţiu de simulare

Zimbabwe: Boeing-ul 767 cu probleme la aterizare efectua, de fapt, un exerciţiu de simulare

Zimbabwe: Boeing-ul 767 cu probleme la aterizare efectua, de fapt, un exerciţiu de simulare
05 Aug 2010   •   14:00

Aeronava Boeing 767 despre care s-a crezut că ar fi avut probleme la aterizarea pe aeroportul din Harare (Zimbabwe) efectua, se pare, un exerciţiu de simulare.

"Aeroportul face un exerciţiu (...). Nu ştim nimic despre el, dar sunt ambulanţe şi poliţişti în jurul aeroportului pentru a părea real", a declarat un membru al companiei Kenya Airways, citat de AFP.

Informaţia a fost confirmată şi de către compania South African Airways şi de către un oficial din cadrul Autorităţii civile aviatice. "A fost un exerciţiu planificat pentru a testa capacitatea noastră naţională de răspuns la urgenţe. Directorul va face un comunicat oficial", a spus acesta.

Autoritatea civilă a aviaţiei din Zimbabwe a anunţat, joi, că un avion Boeing 767 care venea de la Londra a avut un "accident" la aterizarea pe aeroportul din Harare.

"Confirm că un Boeing 767 care venea de la Londra a avut un accident pe aeroportul din Harare", a declarat directorul David Chawota, adăugând: "Încercăm să stabilim cauzele accidentului. Am înfiinţat o linie telefonică de urgenţă".

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: exercitiu simulare aterizare Zimbabwe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close