Antena 3 CNN Externe Zi de doliu în memoria Giovannei Reggiani (VIDEO)

Zi de doliu în memoria Giovannei Reggiani (VIDEO)

Zi de doliu în memoria Giovannei Reggiani <font color=red>(VIDEO)</font>
03 Noi 2007   •   10:33

Primăria Romei a decretat o zi de doliu în memoria Giovannei Reggiani, femeia violată şi bătută cu bestialitate la începutul săptămânii. Înmormîntarea are loc sâmbătă, la ora 11. Tănărul de etnie romă reţinut pentru uciderea italiencei a fost plasat în arest preventiv pe termen nelimitat. Romulus Nicolae Mailat este închis în condiţii speciale, pentru că este ameninţat de ceilalţi deţinuţi italieni.

Ancheta este în plină desfăşurare la Roma. La patru zile după oribila crimă şi după audierea acuzatului pe numele lui Mailat a fost emis un mandat de arestare. Un magistrat din Roma a confirmat acuzaţiile aduse de procurori. Este vorba de omor, furt, agresiune sexuală. Mailat nu a recunoscut niciodată că a abuzat-o sexual pe femeie, ci numai că i-a furat geanta. Nici că a bătut-o. Dar probele şi acuzaţiile femeii care l-a văzut îl contrazic.

Anchetatorii cred că Romulus Mailat a avut un complice la crimă. Femeia agresată de Mailat a murit după ce a stat 2 zile de comă.

Tabăra de la Tor di Quinto, unde trăia Mailat şi în apropierea căreia a abandonat trupul italiencei, e aproape pustie. Poliţia a reuşit să-i sperie pe românii de atnie rromă. Ei au strâns tot ce au putut chiar dacă nu vroiau să fie evacuaţi. Majoritatea românilor evacuaţi spun că se vor întoarce acasă, în România.

SUTE DE ITALIENI SU ]NSOÍT-O PE GIOVANNA REGGIANI PE ULTIMUL DRUM 

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close