Antena 3 CNN Externe Zeci de oameni au venit la spital cu vomă, aproape fără suflare şi cu dureri toracice severe. Medicii n-au avut ce să facă și toți pacienții au murit în scurt timp. Care a fost motivul

Zeci de oameni au venit la spital cu vomă, aproape fără suflare şi cu dureri toracice severe. Medicii n-au avut ce să facă și toți pacienții au murit în scurt timp. Care a fost motivul

o_1d4f2ge0g14a416armkd8s31ta88.jpg
Foto: Pixabay
de S.T.    |    24 Feb 2019   •   08:19

Nouăzeci şi opt de persoane au murit şi cel puţin 200 au fost spitalizate în nord-estul Indiei după ce au consumat alcool contrafăcut, au declarat sâmbătă autorităţile locale, la mai puţin de două săptămâni după un caz identic care a făcut o sută de morţi în nordul ţării, relatează AFP.

Potrivit unui oficial din districtul Golaghat, în statul Assam, oamenii au început să se îmbolnăvească joi seara după ce au consumat o băutură alcoolică contrafăcută.

Majoritatea victimelor, multe dintre ele femei, lucrau pe plantaţii de ceai din zonă.

„Oamenii au venit la spital cu vomă, aproape fără suflare şi cu dureri toracice severe”, a explicat medicul Ratul Bordoloi, director adjunct al serviciilor de sănătate din Golaghat.

Şeful guvernului din statul Assam, Sarbananda Sonowal, a ordonat deschiderea unei anchete. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: India alcool morti
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close