Antena 3 CNN Externe Volodimir Zelenski se va întâlni cu Emmanuel Macron la Paris. Cei doi vor purta discuții despre ”nevoile Ucrainei” în faţa Rusiei

Volodimir Zelenski se va întâlni cu Emmanuel Macron la Paris. Cei doi vor purta discuții despre ”nevoile Ucrainei” în faţa Rusiei

Volodimir Zelenski este așteptat de președintele francez Emmanuel Macron la Palatul Elysée. Președintele ucrainean va susține un discurs în Adunarea Națională.

BeFunky-collage (69)
Emmanuel Macron îl va primi la Palatul Elysée pe Volodimir Zelenski. Cei doi vor purta discuții despre ”nevoile Ucrainei” în faţa Rusiei
de Roxana Mihăiescu    |    04 Iun 2024   •   23:56

În cursul zilei de vineri, președintele francez Emmanuel Macron îl va primi la Palatul Elysée pe Volodimir Zelenski, după festivităţile celei de-a 80-a aniversări a Debarcării în Normandia.

Cei doi oficiali vor purta discuții despre ”nevoile Ucrainei” în faţa Rusiei.

”În timp ce loviturile ruseşti nu contenesc să se intensifice pe front şi asupra infrastructurilor energetice, cei doi preşedinţi vor evoca situaţia de pe teren, precum şi nevoile Ucrainei, în prelungirea conferinţei de sprijin pentru Ucraina ce a avut loc la Elysée pe 26 februarie”, se arată în comunicatul transmis de președinția franceză.

Totodată, Macron a transmis că va face alte anunțuri în timpul vizitei lui Zelenski la Paris, vineri, în contextul discuțiilor privind trimiterea de instructori militari francezi în Ucraina.

De asemenea, vineri, președintele ucrainean va ține un discurs în Adunarea Națională, camera inferioară a parlamentului francez, în jurul orei locale 09:50.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close