Antena 3 CNN Externe Volodimir Zelenski, avertisment despre un atac nuclear al Rusiei: "Lumea să fie pregătită"

Volodimir Zelenski, avertisment despre un atac nuclear al Rusiei: "Lumea să fie pregătită"

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, a avertizat despre un atac nuclear al Rusiei, în cadrul unui interviu pentru CNN în care a vorbit pentru prima dată şi despre victimele din rândul armatei ucrainene de la începutul războiului şi până în prezent.

volodimir zelenski 16 aprilie 2022
Volodimir Zelenski, avertisment despre un atac nuclear al Rusiei: "Lumea să fie pregătită" Sursa foto: Hepta | Zuma Press
de Alin Tarnovschi    |    16 Apr 2022   •   08:49

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că până în 3.000 de soldați ucraineni au murit și aproximativ 10.000 au fost răniți de la începutul invaziei ruse în țara sa.

El a făcut bilanțul actualizat și a spus că între 2.500 și 3.000 de soldați ucraineni au murit în timpul războiului, a spus el într-un interviu acordat CNN,

Zelenski a avertizat, de asemenea, cu privire la amenințarea unui potențial atac nuclear rusesc.

În urmă cu o lună, Zelenski a estimat că au murit aproximativ 1.300 de soldați ucraineni. Dar, în ambele ocazii, el a susținut că au fost uciși mult mai mulți soldați ruși.

Jurnaliștii nu au reușit să verifice independent aceste cifre, care nu includ civili.

Ambele părți implicate în conflict au făcut afirmații frecvente cu privire la numărul de victime pe care și le-au provocat reciproc, de obicei mult mai mari decât numărul oficial al adversarului lor.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close