Antena 3 CNN Externe Vocea nr. 1 a propagandei lui Putin, în direct la televiziunea din Italia: "Rusia vrea Transnistria!"

Vocea nr. 1 a propagandei lui Putin, în direct la televiziunea din Italia: "Rusia vrea Transnistria!"

Realizatorul TV Vladimir Soloviov, supranumit "propagandistul favorit" al președintelui rus Vladimir Putin, a dezvăluit în direct, într-o intervenție la televiziunea italiană, că planurile de război ale Rusiei merg dincolo de cucerirea estului Ucrainei.

Vocea nr. 1 a propagandei lui Putin, în direct la televiziunea din Italia: "Rusia vrea Transnistria!"
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2022   •   12:36

Soloviov a participat în duplex la o transmisie a postului public italian Rai 1, la emisiunea jurnalistului Bruno Vespa.

Potrivit lui Soloviov, obiectivul Moscovei este să ajungă în zona separatistă Transnistria din Republica Moldova.

Dialogul celor doi realizatori TV, difuzat de Antena 3, în continuare:

Bruno Vespa: "Dacă obiectivul vostru este doar Donbas, atunci de ce nu atacați doar acolo? Voi atacați și Harkov, atacați și în sud pentru a ajunge la Odesa. Unde vreți să ajungeți? Care este obiectivul vostru?"

Vladimir Soloviov: "Ca să fiu precis, până la Transnistria. Dar să revenim la ..."

Bruno Vespa: "Nu, așteaptă, asta mi se pare interesant. Scuză-mă, Vladimir, vreți să ajungeți aici, să luați și această parte?" (în timp ce arată pe o hartă)

Vladimir Soloviov: "Da, în Transnistria."

Bruno Vespa: "În Transnistria?! Dar Donbasul nu are nimic de-a face cu asta! Donbasul este doar o scuză. Vreți jumătate de Ucraina și să luați Marea Neagră de la Ucraina. Credeți că Ucraina va permite așa ceva? Credeți că noi, italienii, europenii, membrii NATO, putem permite o asemenea situație? Este imposibil!"

Propagandistul-șef al lui Putin dă în clocot: "Scholz, molie, îndrăznești să vorbești de Rusia? Să ardeți în focurile iadului!"

Vladimir Soloviov este campion al amenințărilor și agresivității la adresa Occidentului dar, recent, a escaladat un nou nivel al violenței verbale și a trecut la insulte și blesteme, după mai multe poziții exprimate public de Guvernul de la Berlin în favoarea Ucrainei.

Într-o emisiune de pe canalul Rusia 1, Soloviov l-a atacat, la finele lunii trecute, pe cancelarul german Olaf Scholz.

"Olaf Scholz este foarte dur în ultima vreme. A declarat că va ajuta Ucraina cu bani și armament, până când Putin realizează că a făcut o greșeală majoră. Scholz, ascultă aici: nu Putin a făcut o greșeală fatală, ci Gorbaciov, când a permis celor două Germanii să se reunească. Aceea a fost o greșeală. Tovarășul Stalin a greșit atunci când a decis să permită existența Germaniei.

Tu, molie, îndrăznești să spui ceva despre Rusia? De ce să aprovizionăm Germania cu gaz, din moment ce germanii au început să trimită artilerie grea în Ucraina?

De ce permitem existența industriei care ne omoară soldații? Să ardă, cu toții, în focurile iadului!", a spus Soloviov.

Izbucnirea propagandistului rus a venit după ce Olaf Scholz a afirmat că decizia guvernului german de a furniza arme Ucrainei este una corectă și "de anvergură".

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Val de zboruri întârziate în România. Sezonul vacanţelor a început ca un coşmar
x close