Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin, zâmbitor la întâlnirea cu stewardesele companiei Aeroflot, în timp ce lansa o nouă amenințare

Vladimir Putin, zâmbitor la întâlnirea cu stewardesele companiei Aeroflot, în timp ce lansa o nouă amenințare

Vladimir Putin s-a întâlnit cu personalul companiei aeriene de stat Aeroflot și a stat la o masă cu aproximativ 20 de femei, zâmbitor, în timp ce vorbea despre război și lansa o nouă amenințare.

vladimir putin zambitor intalnire aeroflot
Vladimir Putin, zâmbitor la întâlnirea cu stewardesele companiei Aeroflot Sursa foto: AP
de Andreea Ştefan    |    05 Mar 2022   •   20:35

Vladimir Putin s-a întâlnit astăzi cu personalul companiei aeriene de stat Aeroflot.

A stat la masă, zâmbitor, alături de aproximativ 20 de femei, stwardese, și a vorbit despre războiul din Ucraina.

Imaginea de ansamblu a acestei întâlniri a fost complet diferită de o fotografie recentă în care acesta ținea o întâlnire pe o masă lungă, la câțiva metri distanță de cei mai apropiați comandanți militari ai săi.

Ambientul era unul extrem de liniștitor, calm, plin de flori, iar în fața fiecărei persoane de la masă se afla o cană cu ceai, ceea ce însemna clar că Putin este deschis să discute.

În acest cadru, Vladimir Putin a lansat și o nouă amenințare. Acesta a avertizat împotriva instituirii unei zone de interdicție aeriană deasupra Ucrainei.

"Orice mișcare în această direcție va fi considerată de noi drept o participare a țării respective la conflictul armat", a spus Putin.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Război Ucraina
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close