Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin le cere ruşilor să voteze cu partidul său la alegerile de duminică

Vladimir Putin le cere ruşilor să voteze cu partidul său la alegerile de duminică

Vladimir Putin le cere ruşilor să voteze cu partidul său la alegerile de duminică
29 Noi 2007   •   18:56

Preşedintele rus, Vladimir Putin, este în plină campanie electorală. Într-un mesaj difuzat joi pe posturile publice de televiziune, liderul de la Kremlin le-a cerut ruşilor să voteze pentru partidul său. Mesajul apare cu doar trei zile înainte de alegerile legistative. Putin este primul candidat înscris pe lista partidului Rusia Unită pentru un loc în Parlamentul de la Moscova. Preşedintele Rusiei le-a cerut cetăţenilor să susţină Partidul său în cursa electorală de duminică. Mesajul a fost transmis pe posturile publice de televiziune.

?Tot ceea ce s-a făcut până acum am obţinut printr-o luptă acerbă şi poate fi salvat doar dacă rămânem cetăţeni activi. De aceea am decis să candidez pe listele partidului Rusia Unitã. Şi de aceea vă cer să veniţi la alegeri pe 2 decembrie şi să votaţi cu partidul Rusia Unită?, a declarat Putin.

După ce a criticat partidele de opoziţie, Putin şi-a încheiat discursul cu un mesaj clar pentru electorat: ?de rezultatul alegerilor legislativele de duminică depinde, fără îndoială, alegerea noului preşedinte în martie, anul viitor.?

Totuşi, Putin nu a făcut nicio referire la intenţiile sale politice, având în vedere că nu mai poate candida la alegerile prezidenţiale, după două mandate consecutive. Ruşii au înţeles exact mesajul preşedintelui.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close