Antena 3 CNN Externe Viktor Orban e la dietă. Premierul maghiar vrea să slăbească și se antrenează după o metodă folosită de ruși

Viktor Orban e la dietă. Premierul maghiar vrea să slăbească și se antrenează după o metodă folosită de ruși

viktor orban premier ungaria dieta getty images
Premierul Viktor Orban a slăbit. Foto: Agerpres
de Laura Dinu    |    10 Sep 2024   •   14:47

Viktor Orban este într-o formă excelentă în ultima perioadă. A slăbit, iar oamenii au început să observe schimbarea. Recent, premierul Ungariei a dezvăluit câteva detalii despre dieta sa, dar și despre rutina de fitness, arătând că este hotărât să își mențină condiția fizică. 

Acesta a declarat că își ia cu el greutățile ori de câte ori călătorește în străinătate, ceea ce dovedește că și-a luat un angajament serios, scrie dailynewshungary.com.

Deși nu are un antrenor personal, premierul face exerciții de 4-5 ori pe săptămână folosind kettlebell de 16 și 24 de kilograme.

În afară de antrenamente, Orbán a adoptat și o dietă hipocalorică, deși recunoaște că reducerea poftei de mâncare este dificilă, glumind că ar putea „mânca și un cui de fier”.

Premierul nu a spus exact câte kilograme a pierdut și susține că evită să se cântărească.

Exercițiile sale sunt centrate în jurul kettlebell-ului, un instrument originar din Rusia, folosit inițial de armata sovietică pentru antrenamente. Această greutate sub formă de bilă cu mâner reprezintă un element esențial în rutina sa de fitness.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close