Antena 3 CNN Externe Viitor SUMBRU pentru Bill Clinton: ”Acesta nu va trăi mai mult de 6 luni”

Viitor SUMBRU pentru Bill Clinton: ”Acesta nu va trăi mai mult de 6 luni”

Viitor SUMBRU pentru Bill Clinton: ”Acesta nu va trăi mai mult de 6 luni”
Foto: globemagazine.com
11 Noi 2012   •   23:54

Bill Clinton se teme că va muri în mai puțin de 6 luni, portivit unui articol publicat într-un tabloid american. National Enquirer susține că fostul președinte, în vârstă de 63 de ani, pierde în greutate și starea lui de sănătate se deteriorează rapid, scrie showbizspy.com.

”Bill a devenit foarte, foarte slab și este îngrijorat de sănătatea lui”, a declarat o sursă apropiată.

”E convins că anul viitor pe această dată nu va mai fi în viață. El încearcă să rămână optimist și speră cu disperare că poate trăi suficient de mult pentru a se bucura de nepoții săi. Dar, în secret, el și prietenii săi nu îi dau mai mult de 6 luni de trăit”.

”Ochii lui Bill se aprind atunci când vorbește despre nepoții săi jucându-se prin curte. Chelsea abia așteaptă să îi spună tatălui său că este însărcinată”.

”Adevărul este că Bill arată groaznic. A îmbătrânit 10 ani în ultimele 12 luni. El are pungi adânci sub ochi și deja le-a lăsat bani viitorilor săi nepoți”.

”Încă din 2004, de când a suferit de operația de bypass la inimă, el s-a îngrijorat că zilele îi sunt numărate. E îngrozit că inima sa îl va lăsa complet”.

”Inima lui nu funcționează bine și arterele sunt înfundate. Ai impresia că este condamnat și că nu va trăi mult”, a declarat aceeași sursă.



×
Subiecte în articol: Bill Clinton
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close