Antena 3 CNN Externe Vedeta unui reality show din Marea Britanie s-a căsătorit deşi mai are doar 2 săptămâni de trăit

Vedeta unui reality show din Marea Britanie s-a căsătorit deşi mai are doar 2 săptămâni de trăit

Vedeta unui reality show din Marea Britanie s-a căsătorit deşi mai are doar 2 săptămâni de trăit
23 Feb 2009   •   20:28

Jade Goody, vedeta unui reality show din Marea Britanie, bolnavă de cancer în fază terminală, s-a căsătorit. A decis să facă acest pas după ce a aflat ca nu mai are mult de trăit. Drepturile de difuzare a imaginilor de la nuntă au fost vândute unei televiziuni iar banii vor merge într-un cont pentru cei doi băieţi ai vedetei.
A ţinut cu tot dinadinsul să se căsătorească cu iubirea vieţii ei şi a reuşit. Jade Goody, aflată în fază terminală în urma unui cancer, a impresionat o ţară întreagă prin determinarea cu care a vrut să învingă boala. A pierdut, însă, bătălia pentru că medicii îi mai dau doar două săptămâni de viaţă. Asta nu a împiedicat-o să-şi împlinească ultimul vis. Acela de a deveni soţie. Evenimentul a avut loc, duminică, departe de privirile curioşilor, la un hotel de lux din estul Marii Britanii. Pentru că acuza dureri mari, Jade a fost înveselită de domnişoarele de onoare, cu câteva ore înainte de nuntă. Ele au purtat peruci în semn de solidaritate cu tragedia ei.
Nici mirele şi cavalerii de onoare nu au fost mai prejos. Au plecat de la mama mirelui îmbrăcaţi în lenjerie de damă.
Mamă a doi băieţi, Jade a devenit faimoasă în Marea Britanie în urma unui reality show. Viaţa ei era perfectă până anul trecut în august când a fost diagnosticată cu cancer la colon. Din acel moment ea a apărut la toate emisiunile unde a fost invitată pentru a strânge bani pentru cei doi fii. Inclusiv drepturile de difuzare a nunţii sale au fost acordate televiziunii care a plătit cea mai mare sumă, tot din dorinţa lui Jade de a asigura viitorul copiilor ei.

Observator

×
Subiecte în articol: casatorie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close