Antena 3 CNN Externe Ungaria. Record mondial la... sărut

Ungaria. Record mondial la... sărut

Ungaria. Record mondial la... sărut
10 Iun 2007   •   16:33

În Ungaria, sărutul a devenit ... datorie patriotică. 6.400 de cupluri au reuşit să doboare, sâmbătă, recordul mondial la sărut simultan, în cadrul unei petreceri organizate în faţa Parlamentului de la Budapesta. Ungaria a reuşit să smulgă recordul deţinut până acum de Filipine, ţară cu care se luptă din 2004.

Organizatorii maghiari ai competiţiei, denumită Kissing Party, au luat întrecerea foarte în serios. La fel şi participanţii la doborârea recordului. Doi dintre ei, Orsi şi Pityu, au început chiar sărutul cu ... o jumătate de oră înaintea startului competiţiei, pe motiv că ... măcar atât pot face pentru ţară. Piaţa în care s-a bătut recordul la sărut este aceeaşi în care zeci de mii de protestatari anti-guvernamentali s-au ciocnit violent cu poliţia, toamna trecută, şi în alte câteva rânduri, anul acesta.

Piaţa a fost închisă pentru mai multe luni în urma protestelor anti-guvernamentale. Pentru stabilirea recordului, cuplurile ar fi trebuit să se sărute timp de 10 secunde. Mulţi dintre îndrăgostiţi au continuat însă, mult după expirarea timpului. Petrecerea s-a încheiat cu focuri de artificii, şi cu alte şi alte săruturi, rămase doar ... recorduri personale.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close