Antena 3 CNN Externe Un tren cu combustibil a deraiat după ce a lovit o turmă de elefanți sălbatici

Un tren cu combustibil a deraiat după ce a lovit o turmă de elefanți sălbatici

tren deraiat de elefanti in sri lanka (1)
Patru vagoane-cisternă au deraiat în urma coliziunii, cauzând daune semnificative la nivelul şinelor de cale ferată. Sursa foto: Captură video Instagram newsfirst.lk
de Claudia Popovici    |    19 Oct 2024   •   23:43

Un tren care transporta combustibil a deraiat în Provincia Centru-Nord din Sri Lanka, după ce a intrat în coliziune cu o turmă de elefanţi sălbatici pe calea ferată, a raportat vineri Departamentul Căilor Ferate din această ţară din sudul Asiei, informează Xinhua, citat de Agerpres. 

Accidentul s-a produs vineri, în jurul orei locale 03:30, în timp ce trenul se deplasa de la Terminalul de Depozitare a Petrolului Kolonnawa din Colombo la Batticaloa, în Provincia de Est.



Potrivit Departamentului Căilor Ferate, patru vagoane-cisternă au deraiat în urma coliziunii, cauzând daune semnificative la nivelul şinelor de cale ferată.

Doi elefanţi au murit, iar alţii au fost răniţi grav în urma accidentului, au relatat mass-media locale. Serviciile de tren pe linia principală Colombo-Batticaloa au fost suspendate temporar din cauza daunelor.

×
Parteneri
x close