Antena 3 CNN Externe Un șofer a intrat cu mașina pe terasa unei cafenele din Paris. Un om a murit, mai multe persoane sunt în stare gravă

Un șofer a intrat cu mașina pe terasa unei cafenele din Paris. Un om a murit, mai multe persoane sunt în stare gravă

BeFunky-collage - 2024-07-17T213331.765
Un șofer a intrat cu mașina pe terasa unei cafenele din Paris / Sursă foto: captură video/ bfmtv
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iul 2024   •   21:45

Șoferul unui vehicul a intrat pe terasa unei cafenele în estul Parisului, miercuri seara. O persoană a murit, iar alte trei sunt grav rănite.

Update 22:30. Chelnerul de la o cafenea aflată la 200 de metri distanță a văzut momentul în care mașina a trecut cu viteză, iar apoi povestește cum a auzit un zgomot puternic.

El a spus că s-a apropiat de terasa cafenelei respective, pentru a vedea ce s-a întâmplat, și a văzut mai mulți oameni care fugeau.

Apoi, spune el, a văzut o persoană întinsă pe jos, fiind constatat decesul acesteia la scurt timp.

„Sunt colegi, vecini, îi cunosc pe toți la fel”, a declarat el pentru AFP, cu lacrimi în ochi. „Este o stradă liniștită, nu se întâmplă niciodată nimic”, a declarat el sub protecția anonimatului, adăugând că polițiștii au ajuns foarte repede.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Incidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 19:30, pe Avenue du Père-Lachaise. O persoană a murit, trei sunt grav rănite, iar alte trei sunt într-o stare stabilă, relatează bfmtv.com.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare și de poliție. Alte câteva persoane, care au asistat la incidentul cutremurător, au avut nevoie de îngrijiri de specialitate.

De asemenea, potrivit presei internaționale, în apropiere se aflau cel puţin patru autospeciale de pompieri. Ulterior, a fost instituit un perimetru de securitate.

Conducătorul autoturismului a fugit de la fața locului, însă pasagerul care se afla în vehicul a fost arestat. 

Pasagerul a fost testat pozitiv pentru droguri și alcool, a declarat o sursă apropiată anchetei pentru BFMTV.

În acest moment, nu se știe dacă a fost un accident sau un act intenționat al șoferului. Cu toate acestea, o sursă din poliție a declarat că ar fi vorba de un accident.

 

 

 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close