Antena 3 CNN Externe Un român s-a urcat pe fațada Gării Centrale din Milano. A stat acolo 2 ore și a făcut scandal pentru că... i s-a furat telefonul

Un român s-a urcat pe fațada Gării Centrale din Milano. A stat acolo 2 ore și a făcut scandal pentru că... i s-a furat telefonul

roman gara centrala italia
Bărbatul striga în limba română, așa că trecătorii au crezut că e vorba de o tentativă de sinucidere. Sursă foto: Captură video YouTube/ alanews
de Andreea Ştefan    |    25 Oct 2024   •   23:16

Un român fără adăpost s-a urcat vineri seară pe fațada Gării centrale din Milano și a rămas acolo timp de două ore. Striga supărat, dar vorbea în limba română, așa că oamenii din zonă și autoritățile au crezut că e vorba de o tentativă de sinucidere. Când au reușit să-l convingă să coboare, ofițerii au aflat că bărbatul era supărat pentru că i-a fost furat telefonul.

Profitând de o schelă montată pentru niște lucrări în desfășurare, românul s-a urcat pe fațada principală a Gării Centrale, din Piața Duca d'Aosta, și a rămas acolo aproape două ore, plângându-se zgomotos, cu strigăte dezarmante, pentru... un telefon de negăsit, scrie il Giornale.

Potrivit sursei citate, românul fără adăpost stătea pe străzile din apropierea Gării Centrale din nordul Italiei. Din cauza acestui incident, le-a creat probleme personalului Polfer și pompierilor. 

De fapt, poliția feroviară și pompierii, după ce au închis porțile din fața gării, ca măsură de precauție, au încercat să îl ajute, chemând chiar și o ambulanță pentru a-l convinge să coboare și să reușească să înțeleagă motivul acestui gest care părea demonstrativ. 

În jurul orei 18:15, el a urcat la înălțimea de aproximativ douăzeci de metri folosind schela, apoi a început să strige o serie de cuvinte în limba română.

Mulți pasageri care alergau să prindă trenul sau care ajungeau în oraș și care s-au oprit în fața intrării în gară, intrigați, au crezut că bărbatul era disperat și dorea să se sinucidă.

Când ofițerii Polfer, conduși de managerul Nunzio Trabace, l-au făcut pe românul fără adăpost să coboare și l-au dus în birourile lor, cu multă răbdare, s-a putut înțelege în sfârșit misterul: bărbatul se plângea că, într-un loc ca Gara Centrală, nici măcar unul ca el, care locuiește acolo și îi cunoaște puțin pe toți, nu a fost „ferit” de furtul telefonului mobil.

×
Etichete: Milano telefon
Parteneri
x close