Antena 3 CNN Externe Un român a oprit circulația a 22 de trenuri din Germania, a deviat alte două și a cauzat întârzieri de 580 de minute. Cum a făcut asta

Un român a oprit circulația a 22 de trenuri din Germania, a deviat alte două și a cauzat întârzieri de 580 de minute. Cum a făcut asta

tren viteza getty
Bărbatul va trebui acum să răspundă pentru perturbarea periculoasă a traficului feroviar | Sursă foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    16 Aug 2024   •   00:05

Marți după-amiază, 22 de trenuri au fost afectate de închiderea unei linii în apropiere de Gelsenkirchen, Germania, au existat două devieri și o întârziere totală de 580 de minute - „și toate acestea în cea mai caldă zi a anului de până acum”, din cauza unui român în vârstă de 57 de ani, notează Waz.de.

Potrivit raportului, în jurul orei 16:35, mecanicul trenului RB 46 a informat poliția federală că un bărbat se afla pe șine pe ruta către gara principală Wanne-Eickel, la nivelul fostului Motodrom.

Bărbatul l-ar fi determinat pe mecanic să frâneze rapid trenul regional, astfel încât acesta s-a oprit chiar în fața bărbatului și nimeni nu a fost rănit.

Suspectul ar fi continuat apoi să meargă pe șine în direcția stației principale Wanne-Eickel. Deutsche Bahn a ordonat atunci închiderea acestei rute și a rutelor paralele.

Polițiștii federali au pornit în căutarea bărbatului care a blocat traficul feroviar.

La scurt timp, polițiștii au descoperit că bărbatul era un român în vârstă de 57 de ani, fără adăpost.

Bărbatul va trebui acum să răspundă pentru perturbarea periculoasă a traficului feroviar, potrivit poliției federale.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close