Antena 3 CNN Externe Un nou masacru cu arme de foc îngrozeşte Statele Unite. Trei copii şi doi adulţi, împuşcaţi mortal

Un nou masacru cu arme de foc îngrozeşte Statele Unite. Trei copii şi doi adulţi, împuşcaţi mortal

Un nou masacru cu arme de foc îngrozeşte Statele Unite. Trei copii şi doi adulţi, împuşcaţi mortal
Foto: www.layoutsparks.com
21 Ian 2013   •   07:36

Cinci persoane, între care trei copii, au fost împuşcate mortal într-un oraş din statul New Mexico. Presupusul ucigaş a fost arestat, dar numele său nu a fost dat publicităţii deoarece se pare că este un adolescent de numai 15 ani.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă seara, într-o casă de la marginea oraşului, înconjurată de păduri şi terenuri agricole. La locul crimelor a fost arestat un adolescent a cărui vârstă nu a fost încă stabilită cu precizie şi care potrivit anchetatorilor, este principalul suspect.

Fiecare din victime a fost lovită de mai multe gloanţe. Între armele găsite se numără o puşcă semi-automată de tip militar, asemenea celor pe care preşedintele Barack Obama doreşte să le interzică, în urma altor masacre.

Identitatea victimelor şi a suspectului nu a fost comunicată oficial. Dar presa nu a întârziat să afle că printre cei ucişi se află un pastor foarte stimat, care era capelanul pompierilor, dar şi al închisorii din oraş. Potrivit vecinilor, el locuia împreună cu soţia sa şi cei patru copii.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close