Antena 3 CNN Externe Un nou caz Fritzl, în Australia. Un bărbat şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 30 de ani (VIDEO)

Un nou caz Fritzl, în Australia. Un bărbat şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 30 de ani (VIDEO)

Un nou caz Fritzl, în Australia. Un bărbat şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 30 de ani (VIDEO)
17 Sep 2009   •   19:28

Un caz asemănător cu cel al austriacului Josef Frizl a fost descoperit în Australia. De această dată, un tată este acuzat că şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 30 de ani. În urma violurilor, aceasta a născut patru copii, toţi cu probleme de sănătate. Bărbatul, acum în vârstă de 60 de ani, a fost arestat după ce fiica sa a mers în cele din urmă la poliţie.

Totul a început pe când fata avea numai 11 ani. În urma violurilor repetate, tânăra a adus pe lume nu mai puţin de 4 copii, toţi cu probleme. Unul dintre ei nu a supravieţuit. Bărbatul neagă că şi-ar violat fiica, deşi testele medicale au dovedit că este tatăl copiilor acesteia.

Vecinii îl descriu pe bărbat ca fiind un om foarte liniştit. Autorităţile refuză pe moment să dea orice detalii despre caz pentru a proteja identitatea femeii şi a copiilor. Asistenţii sociali din Australia cred că este vorba de cel mai grav caz de abuz din ultimii douăzeci de ani.

Cazul aminteşte de cel al austriacului Joseph Fritzl care şi-a sechestrat şi violat fiica timp de peste 20 de ani. Pentru faptele lui, bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viaţă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Australia incest viol
Cele mai noi știri
Parteneri
x close