Antena 3 CNN Externe Un nou atac terorist a fost oprit în Germania, la Linz. Un bărbat a intrat cu o macetă într-o secție de poliție

Un nou atac terorist a fost oprit în Germania, la Linz. Un bărbat a intrat cu o macetă într-o secție de poliție

politie germana
Un bărbat înarmat cu o macetă a intrat într-o secție de politie din Linz, în landul Renania-Palatinat, Germania. Sursa: Gettyimages (Fotografie cu caracter ilustrativ)
de N.B.    |    06 Sep 2024   •   15:59

Un bărbat înarmat cu o macetă a intrat într-o secție de politie din Linz, în landul Renania-Palatinat, Germania. Bărbatul a fost oprit la timp și nu a reușit să rănească niciun polițist. 

Conform Bild bărbatul în vârstă de 29 de ani s-a prezentat la secția de poliție la 2.40 noaptea trecută strigând în mod repetat "Allah Akbar" și și-a expimat intenția de a ucide polițiștii.

Agenții de poliție prezenți în acel moment la secție au blocat ușa de acces și curtea interioară, astfel încât bărbatul să nu poată scăpa. Forțele speciale sosite la fața locului au reușit să îl aresteze pe suspect după ce l-au imobilizat temporar cu un pistol cu electroșocuri. În operațiune agresorul a suferit răni ușoare. Conform autorităților este vorba despre un cetățean albanez.

Ulterior în cadrul perchezițiilor domiciliare care au urmat, polițiștii au găsit în locuința atacatorului un zid unde era desenat steagul organizației teroriste Statul Islamic

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: atentat Germania atac
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close