Antena 3 CNN Externe Un mort și peste 100 de răniți, după ce două tramvaie s-au ciocnit, în regiunea Siberia din Rusia. Momentul accidentului, surprins pe camerele de supraveghere

Un mort și peste 100 de răniți, după ce două tramvaie s-au ciocnit, în regiunea Siberia din Rusia. Momentul accidentului, surprins pe camerele de supraveghere

Tramvaiele se deplasau în aceeași direcție și s-au ciocnit pe o autostradă, în zona unui pod

accident tramvaie siberia rusia 6 iunie 2024
Un mort și peste 100 de răniți, după ce două tramvaie s-au ciocnit, în regiunea Siberia din Rusia. Momentul accidentului, surprins pe camerele de supraveghere
de Mia Lungu    |    06 Iun 2024   •   12:39

O persoană a murit și peste 90 au fost rănite, după ce două tramvaie s-au ciocnit, joi dimineață, în regiunea Siberia din Rusia, a anunțat agenția de presă de stat rusă TASS, potrivit CNN. Ulterior, presa locală a anunțat că bilanțul a urcat la peste 100 de răniți.

Accidentul din orașul Kemerovo a avut loc joi dimineață, în jurul orei locale 7:30 (n.r. miercuri, 20:00 ora României), în timp ce două tramvaie se deplasau în aceeași direcție și s-au ciocnit pe o autostradă, în apropierea unui pod, a relatat TASS. 

Momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere din zonă. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional.

Potrivit primelor informații și imagini apărute pe rețelele de socializare, unul din tramvaie era condus de o vatmaniță de 23 de ani, care a rămas fără frâne în timp ce rula pe șine. Tramvaiul s-a ciocnit apoi, cu viteză, de o altă garnitură, aflată pe aceeași linie.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini surprinse de martori după accident.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Ne vom întâlni cu rudele celor decedați. Vom oferi sprijin deplin familiei. Starea celorlalți pacienți spitalizați nu provoacă îngrijorare în rândul medicilor. Nu este nevoie de sânge. Unsprezece persoane au fost deja transferate la tratament ambulatoriu", a declarat primarul orașului, Dmitri Anisimov, într-o postare pe Telegram.

Cauza coliziunii nu este cunoscută încă, iar o ancheta este în curs de desfășurare de către Procuratura regiunii Kemerovo, potrivit TASS.

×
Subiecte în articol: mort raniti accident tramvaie Siberia Rusia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Vasile Bănescu s-a retras din funcția de purtător de cuvânt al BOR
x close