Antena 3 CNN Externe Un elicopter a intrat cu totul într-o clădire, la o fermă de porci din Irlanda. Doi oameni au murit

Un elicopter a intrat cu totul într-o clădire, la o fermă de porci din Irlanda. Doi oameni au murit

elicopter
Elicopter prăbușit peste o clădire, la o fermă din Irlanda. Sursă: X@NewsTalkFM, X@VirginMediaNews
31 Iul 2024   •   00:28

Doi oameni au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit peste o clădire în apropierea localității Killucan, situată în comitatul Westmeath din Republica Irlanda.

Potrivit autorităților locale, tragedia a avut loc marți, în jurul orei locale 15.30, pe un teren agricol, relatează The Guardian.

Imagini de la fața locului arată cabina aparatului înfiptă în acoperișul unei construcții.

Cele două victime sunt bărbați în vârstă de aproximativ 40 de ani.

Unul era cetățean irlandez, iar celălalt ar fi originar din Europa de Est.

Presa irlandeză: elicopterul s-a prăbușit la o fermă de porci

Potrivit presei locale, prăbușirea aparatului s-a petrecut la o fermă de porci localizată în spatele terenurilor de sport ale Asociației locale Gaelic Athletic.

"Înțelegem că este vorba despre un incident care implică prăbușirea unui elicopter într-o clădire din Killucan. Toate agențiile principale de intervenție sunt mobilizate la fața locului. Avem cunoștință că există victime", a spus Pat Hunt, șeful serviciului de pompieri și salvare din comitatull Westmeath.

Agenția irlandeză pentru investigarea accidentelor aviatice a anunțat, la rândul său, că a trimis o echipă de inspectori la locul prăbușirii.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close