Antena 3 CNN Externe Un dric a pierdut un cadavru pe şosea şi a creat panică în trafic

Un dric a pierdut un cadavru pe şosea şi a creat panică în trafic

masina pompe funebre
Firma de pompe funebre acuză o defecţiune la uşa mașinii. Sursa foto: Getty Images
de Claudia Popovici    |    19 Oct 2024   •   22:02

Un incident neașteptat a stârnit panică pe o șosea din Polonia, când un cadavru transportat de un dric a căzut în mijlocul traficului. Un șofer a observat mai întâi un cearceaf pe parbrizul său, urmat de descoperirea șocantă a trupului întins pe asfalt. Firma de pompe funebre implicată și-a cerut scuze public pentru incidentul bizar, scrie The Guardian.  

Incidentul a avut loc, vineri, în Stalowa Wola, un oraș din sud-estul Poloniei. Media poloneză a raportat că un şofer a văzut un cearceaf pe fereastra mașinii sale. Când cearceaful a alunecat, a văzut un cadavru întins pe drum. Pentru un moment, șoferul s-a temut că a lovit persoana.

Media locală a publicat o imagine cu cadavrul întins pe o trecere de pietoni, acolo unde a căzut din dricul care îl transporta.

Firma de pompe funebre care transporta cadavrul a emis o declarație sâmbătă, asumându-și responsabilitatea pentru incident și dând vina pe o defecțiune tehnică a dricului

„Cu mare regret, vă informăm că, în urma unei defecțiuni tehnice neprevăzute a încuietorii electrice a ușii din spate a mașinii funerare în timpul transportului cadavrului, a avut loc un eveniment nefericit care nu reflectă standardele înalte ale companiei noastre. Empatia profundă față de familiile îndoliate și respectul pe care îl arătăm întotdeauna față de cei decedați,” a scris compania de pompe funebre, într-o declarație postată pe site-ul său.

×
Subiecte în articol: pompe funebre cadavru Polonia
Parteneri
x close