Antena 3 CNN Externe Un copil a fost arestat după ce l-a împușcat și ucis pe un fost primar. Băiatul fusese certat pentru că cheltuise bani pe jocuri video

Un copil a fost arestat după ce l-a împușcat și ucis pe un fost primar. Băiatul fusese certat pentru că cheltuise bani pe jocuri video

pistol arma
Pistol, imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Getty Images
de Adrian Dumitru    |    04 Sep 2024   •   20:57

Un copil de 11 ani din statul american Louisiana a fost pus sub acuzare pentru crimă după ce a împușcat mortal un fost primar și pe fiica acestuia, relatează The Guardian.

Într-o conferință de presă, marți, Jared McIver, șeful poliției din Minden, un orășel din nord-vestul Louisianei, a declarat că duminică la ora locală 6:30, polițiștii au fost chemați să intervină la locul unui incident cu arme de foc.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii i-au găsit morți pe Joe Cornelius Sr., în vârstă de 83 de ani, și pe fiica acestuia de 31, Keisha Miles. Cei doi fuseseră împușcați de mai multe ori.

Polițiștii au găsit și mai multe pistoale descărcate care fuseseră ascunse. McIver a precizat că armele aveau acelaști tip de calibru cu cartușele descoperite.

Un vecin a declarat pentru presa locală că s-au auzit în jur de opt focuri de armă.

Șeful poliției a mai adăugat că băiatul suspectat că i-a ucis pe cei doi este rudă a victimelor și că, inițial, le-a spus polițiștilor o poveste fără sens, dar că după și-a recunoscut fapta.

Copilul nu a părut că are vreun sentiment de regret pentru fapta sa, nu a plâns, nu și-a cerut scuze. Un vecin spune că băiatul și Cornelius Sr. se certaseră cu privire la banii cheltuiți de copil pe jocuri video.

„Cred că asta s-a întâmplat – s-au certat, am auzit o încăierare... Era vărul meu, nu-mi vine să cred că s-a întâmplat asta din cauza unui joc”, a declarat un vecin.

×
Subiecte în articol: louisiana SUA violente arme de foc
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close