Antena 3 CNN Externe Un comentator celebru de la CNN, dat afară după un mesaj postat pe Twitter

Un comentator celebru de la CNN, dat afară după un mesaj postat pe Twitter

o_1bn84rdgj1v6j1ldo1ksq1kflko68.jpg
11 Aug 2017   •   10:59

Comentatorul politic american Jeffrey Lord, cunoscut ca susţinător al preşedintelui Donald Trump, a fost pus pe liber joi de CNN, după ce a folosit salutul nazist într-un mesaj pe Twitter adresat unui militant liberal, relatează DPA şi EFE. 

"Saluturile naziste sunt inacceptabile", a subliniat CNN într-un comunicat. "Jeffrey Lord nu mai lucrează pentru această reţea". 

Lord a susţinut în interviurile pe care le-a dat după ce a fost concediat că mesajul său către militantul Angelo Carusone a fost înţeles greşit. 

"I-am ironizat pe cei care folosesc tactici agresive în stilul fasciştilor şi naziştilor ca să le închidă gura oamenilor, şi tot mie mi se închide gura", s-a plâns Jeffrey Lord, potrivit New York Times. 

Angelo Carusone şi grupul său Media Matters au lansat o campanie de boicotare a programelor conservatoare, între care cel al comentatorului Sean Hannity de la Fox News, iar Jeffrey Lord l-a acuzat pe Twitter pe militant că recurge la metode "fasciste" împotriva lui Hannity, completându-şi mesajul cu "Sieg Heil", ceea ce a generat o puternică reacţie pe reţeaua de socializare, urmată de concedierea lui. 

Lord, în vârstă de 66 de ani, a început colaborarea cu CNN în iulie 2015, ca susţinător plătit al lui Trump, la sugestia actualului preşedinte, care atunci tocmai îşi lansase campania prezidenţială, a mai scris New York Times.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Twitter
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close