Antena 3 CNN Externe Un câine vagabond, condamnat la moarte prin lapidare de un tribunal din Ierusalim

Un câine vagabond, condamnat la moarte prin lapidare de un tribunal din Ierusalim

Un câine vagabond, condamnat la moarte prin lapidare de un tribunal din Ierusalim
Foto: allstarpics.net
19 Iun 2011   •   17:31
Un câine vagabond, suspectat că este reîncarnarea unui avocat laic care îi insultase pe judecătorii unei instanţe din Ierusalim în urmă cu 20 de ani, a fost condamnat la moarte prin lapidare, informează AFP.

Căţelul a intrat în Tribunal şi i-a speriat pe cei aflaţi în sala de judecată. În ciuda încercărilor de a-l da afară din încăpere, câinele nu a părăsit incinta.

Deodată, unul dintre judecători şi-a amintit că, în urmă cu 20 de ani, un celebru avocat laic, care ofensase tribunalul rabinic, a fost blestemat de judecători ca spiritul său să se reîncarneze într-un câine. Avocatul respectiv a decedat în urmă cu câţiva ani.

Din cauză că se simţea încă ofensat, unul dintre judecători a condamnat câinele la moarte prin lapidare. Mai mult decât atât, el a recrutat copiii din cartier pentru a executa pedeapsa. Din fericire, animalul a reuşit să scape.

Reprezentaţii unei organizaţii de apărare a drepturilor animalelor au depus o plângere impotriva directorului tribunalului, rabinul Avraham Dov Levin.



 

×
Subiecte în articol: Ierusalim
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close