Antena 3 CNN Externe Un bărbat a murit după ce două pisici s-au încăierat, i-au tăiat calea și s-au lovit de roțile bicicletei sale

Un bărbat a murit după ce două pisici s-au încăierat, i-au tăiat calea și s-au lovit de roțile bicicletei sale

Biciclist pisica pe strada
Biciclist și pisică pe stradă. Imagini generice. Sursă: Getty Images
de A.I.    |    16 Aug 2024   •   22:10

Un bărbat din Marea Britanie a murit după ce două pisici care se băteau pe stradă s-au ciocnit de roțile bicicletei sale, relatează Sky News.

Bărbatul de 52 de ani, pe nume Christian Reeves și tatăl a doi copii, a căzut de pe bicicletă și a suferit o rană gravă la cap.

El n-a murit pe loc, dar lovitura s-a dovedit ulterior fatală.

Incidentul a avut loc în orașul britanic Warwickshire pe data de 30 iulie, însă presa națională din Regatul Unit l-a semnalat abia în ultimele zile.

Bărbatul care a căzut de pe bicicleta blocată de pisici nu purta cască de protecție

Într-o postare pe site-ul GoFundMe, dedicat strângerii de fonduri, fiul în vârstă de 20 de ani lui Reeves, Dominic, a povestit că tatăl său a fost transportat cu avionul la spital, unde a dus "o luptă grea" după o operație de reducere a presiunii pe creier.

Bărbatul nu a răspuns la tratamentul medicamentos postoperatoriu și a murit în data de 5 august.

Dominic Reeves a menționat că tatăl său nu purta cască în timpul incidentului.

"Rănile lui ar fi putut fi mai puțin grave sau chiar ar fi putut să scape nevătămat dacă ar fi purtat cască. Așa că purtați nenorocita aia de cască", a spus el.

Camerele de supraveghere montate la un garaj din apropiere au colectat imagini care confirmă că două pisici care s-au luat la bătaie i-au tăiat calea biciclistului de 52 de ani.

"Trebuie să le fi speriat când a ajuns după colț, iar (pisicile) au fugit înaintea lui. Una a intrat sub roata din față, iar cealaltă a nimerit sub roata din spate. Cumva, a căzut de pe bicicletă și a suferit o leziune cerebrală foarte gravă", a detaliat fiul victimei.

El a adăugat că, în ziua fatidică, i-a dat tatălui său o ciocolată cu nucă de cocos, care îi plăcea foarte mult acestuia, și că, în prezent, strânge fonduri pentru înmormântare.

Riscurile la care se expun bicicliștii care circulă fără cască de protecție au fost subliniate și de Gordon Ramsay, chef și vedetă TV, după ce a suferit, el însuși, un accident în SUA.

Ramsay, care purta cască, a postat un clip în care și-a expus o leziune enormă la nivelul abdomenului.

"Sincer, dacă nu purtam cască, nu eram (în viață) aici", a spus el, îndemnându-i, totodată, pe cei care circulă pe două roți să se protejeze "indiferent cât de scurtă e călătoria".

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close