Antena 3 CNN Externe Un bătrân din Rusia a fost legat cu lanţuri de un copac din curte, chiar de propria fiică

Un bătrân din Rusia a fost legat cu lanţuri de un copac din curte, chiar de propria fiică

Un bătrân din Rusia a fost legat cu lanţuri de un copac din curte, chiar de propria fiică
Foto: cepolina.com
04 Aug 2011   •   13:24

Un caz revoltător i-a şocat pe locuitorii unui sat din sudul Rusiei. Un pensionar de 70 de ani, aproape orb şi surd, a fost chinuit fără milă chiar de fiica sa. Sătulă să aibă grijă de tatăl neputincios, femeia l-a dat afară din casă, i-a improvizat un culcuş în curte şi nu a ezitat să-l lege în lanţuri.

O saltea mizerabilă aruncată într-un colţ al curţii, câteva haine murdare, roase de timp şi de molii şi un blid de mâncare de care nici un câine părăsit nu s-ar apropia, aşa arată "locuinţa" în care bătrânul rus de 70 de ani îşi ducea traiul. Şi pentru ca umilinţa să fie completă, fiica lui îl priponise cu lanţuri.

Fiica şi ginerele spun că au luat aceste măsuri extreme pentru a-l învăţa minte pe bătrân. care îi tot deranja pe vecini apărând la porţile lor ca să plângă de dorul nevestei decedate de curând şi cerând un ceai sau ceva de-ale gurii. Aşa că rudele s-au gândit că vor rezolva situaţia dându-l afară din casa în care locuiau împreună şi legându-l de un copac.

Aşa a petrecut bărbatul patru zile sub un soare torid, hrănindu-se cu ceva zeamă aruncată în silă în blid. Până la urmă, gemetele sale şi strigătele firave de ajutor au fost auzite de vecini, care au chemat poliţia. Omul a fost dus de urgenţă la spital, iar fiica sa şi soţul ei sunt cercetaţi pentru privare de libertate.



×
Subiecte în articol: batran Rusia lanturi copac curte vecini fiica
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close