Antena 3 CNN Externe Un bărbat a stat 26 de ani cu o piesă Lego în nas: ”Până am strănutat la duș”

Un bărbat a stat 26 de ani cu o piesă Lego în nas: ”Până am strănutat la duș”

mana barbat lego getty images
Un bărbat a stat 26 de ani cu o piesă Lego în nas. Foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    13 Sep 2024   •   17:32

Un bărbat din Arizona a stat nu mai puțin de 26 de ani cu o piesă Lego în nas. Piesa i-a rămas acolo, iar de atunci omul s-a plâns mereu de probleme de respirație. Doar că, până acum, nimeni nu a găsit cauza.

”Am cea mai nebunească poveste”, spune bărbatul, râzând. 

Locuitorul din Arizona poate respira mai ușor acum după ce și-a scos piesa Lego din nas. Cum a ajuns acolo? Andy Norton și-a împărtășit povestea pe o rețea socială.

”În anii 90 aveam aproximativ șase ani. Eram doar un copil care se juca cu Lego, așa cum făceau majoritatea copiilor în anii 90. Și am avut cea mai grozavă idee, de a lua unul dintre acele mici puncte Lego și m-am gândit, de ce nu l-aș putea băga în nas?”, spune bărbatul. 

Andy s-a panicat și a avut o idee nu prea strălucită, despre cum să își scoată piesa de Lego din nas. 

”Am vrut să-mi bag un om Lego în nas și să încerc să conectez piesa în vârful capului, ca pe o pălărioară. Dar în momentul acesla, și capul Lego mi-a rămas în nas. În acel acel moment m-am panicat, am țipat și a intrat mama. A luat o pensetă, mi-am înclinat capul pe spate, și ”a pescuit” acel cap Lego”, povestește el. 

Însă povestea nu s-a încheiat aici. 26 de ani mai târziu, după ani întregi de probleme respiratorii, un medic i-a recomandat lui Andi să își sufle puternic nasul la duș.

”Și uite așa am suflat un punct Lego care îmi stătea în nas de cel puțin 26 de ani. Nici nu știu ce să cred despre asta, pentru că am avut numeroase probleme de respirație, cu astm și apnee în somn, și sunt de-a dreptul șocat”, a concluzionat bărbatul

×
Subiecte în articol: Andy Norton lego în nas
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close